geen afbeelding beschikbaar

Accessoires

In onze winkel vindt een een groot assortiment “aanverwante producten” of het nu gaat om een haakje voor uw schilderijrail , een onderdeel voor uw jaloezie,een nieuwe roede voor uw gordijnen of bijvoorbeeld onderhoudsproducten.

Accessoires en Onderhoud

Onderhoud
Uw interieur onderhoud u natuurlijk goed. Vaak is het onderhouden van uw vloer , gordijnen of raamdecoratie niet moeilijk en een kwestie van de juiste producten gebruiken. Voor uw pvc vloer hebben wij een speciale reiniger , zodat de vloer niet gaat strepen of dof wordt. Uw laminaatvloer is ook onderhoud nodig om zijn mooie uitstraling te behouden, ook hier zijn diverse producten voor aanwezig in onze winkel. Voor tapijt hebben we diverse vlekkenreinigers , en ook gordijnen moeten gewassen worden met een geschikt wasmiddel.

 

Advies
Het juiste onderhoudsproduct toepassen is 1 ding , maar dit onderhoudsmiddel op de juiste momenten gebruiken is ook van groot belang. Of u nu de vloer wilt onderhouden , een nieuwe polish laag wilt aanbrengen of de vloer opnieuw wilt coaten, wij geven het juiste advies.

 

Fournituren
Fournituren is de verzamelnaam voor alle gordijnenrails , gordijnroedes , afwerkstrippen , lijmen , ophanghaken , schilderijrail systemen , meubelgeleiders etc. die gebruikt worden in de professionele woninginrichting. Uiteraard ook bij ons verkrijgbaar.

 

Tip : Op zoek naar de juiste meubel glijder voor onder uw stoel of tafel ? Kijk op www.floorfriendly.nl voor een enorm aanbod aan meubelglijders. Gebruikt u de actie code H8102#113 dan ontvangt u ook nog eens 5% korting op uw bestelling.

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat