geen afbeelding beschikbaar
Paneelgordijnen
Kunststofkozijn

Eclips

Eclips rolgordijnen bieden een combinatie van functionaliteit en stijl. Door het spelen met banen stof creëert u de perfecte balans tussen privacy en lichtinval.

Eclips rolgordijnen worden afwerkt met hoogwaardige materialen , designsteunen en een aluminium onderlat. Het aanbod stoffen is groot. Kies uit smalle of bredere banen in mooie naturel tinten. Extra comfort is mogelijk met een accumotor , makkelijk in gebruik en eenvoudig oplaadbaar.

Haarco raalte levert de complete collectie duo-rolgordijn eclips rolgordijn van Sunway

Eclips Functionaliteit en stijl

Eclips rolgordijnen worden ook wel duo rolgordijnen genoemd. Duo omdat het producten uit 2 voor elkaar geplaatste lagen stof bestaat. Ons huismerk Sunway noemt hun collectie duo-rolgordijn eclips rolgordijn. Eclips rolgordijnen zijn de laatste jaren erg in trek. De horizontale banen geven een moderne en strakke look aan je raam.

 

De stoffen
Eclips stoffen zijn in een 50 tal kleuren , variërend van wit naar zwart. De stoffen zijn verschillend van structuur en de manier waarop ze geweven zijn. Eclips stoffen zijn er in 3 verschillende breedtes van horizontale banen, zo is er voor elke ruimte een passende stof. De stoffen zijn allemaal van 100% polyester zodat ze goed tegen zonlicht bestand zijn.

 

Personaliseer je Eclips gordijn
De meeste raamdecoraties zijn samen te stellen naar eigen wens, zo ook de eclips rolgordijnen. Net als met “gewone” rolgordijnen kun je het type onderprofiel en de cassette kiezen passend bij je interieur. De mogelijkheden lopen uiteen van wit naar aluminium , lava zwart en de gebruikelijke ral kleuren 9010 , 9001 en 9016.

 

De bedieningsmogelijkheden
Jouw duo rolgordijn bedien je zoals jij dat wil , standaard met een metalen ketting. Bedieningen zijn ook elektrisch mogelijk bijvoorbeeld door een 9 volt li-ion accu of een 230volt aansluiting.

 

Tip : Maak gebruik van ons vrijblijvende advies thuis , lichtinval is overal anders waardoor kleuren veranderen. Wij komen graag bij u thuis een advies geven aan de hand van stalenmateriaal.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat