geen afbeelding beschikbaar
Woodwave blinds
Duette® Plisse

Houten jaloezieen

Hout is de natuurlijke sfeermaker. Creëer een behagelijke , warme sfeer in uw leefomgeving. Privacy en lichtinval zijn optimaal te regelen. Jaloezieën zijn toepasbaar van romantisch tot Scandinavisch, van stoer tot design.

Houten jaloezieen Stoer en natuurlijk

Jaloezieën worden vaak luxaflex genoemd. Luxaflex is 1 van de merken die houten jaloezieën fabriceert. Jaloezieën zijn veelzijdige raamdecoratie producten, ze weren zonlicht creëren privacy en zorgen voor een aangename sfeer in huis. Houten jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen die liggen in een ladderband of koord. Er zijn diverse lamel breedtes (35,50 en 70mm) beschikbaar. Ladderbanden of ladderkoorden zijn er in diverse kleuren.

 

Verschillende modellen

Jaloezieën ( luxaflex ) zijn er in diverse modellen. Het basis model heeft een gesloten bovenbak en een kleur gecoördineerd ladderkoord. Diverse mogelijkheden maken een jaloezie tot een waar sieraad voor uw raam denk hierbij aan een open retrolook bovenbak , gecombineerd met een stoer 25 of 38 mm ladderband. De look voor een modern landelijk interieur.

 

Bedien uw jaloezie

De bedieningsmogelijkheden voor horizontale jaloezieën zijn zeer divers. De standaard bediening gaat dmv een optrekkoord en tuimelkoord. Het tuimelkoord kan vervangen worden voor een stijlvolle aluminiumstang. Elektrisch bedienen is ook mogelijk , van eenvoudig alleen tuimelen tot bediening met uw IPhone of tablet.

 

Jaloezieën schoonmaken

 

Er zijn verschillende methoden om je jaloezieën of lamellen schoon te maken.

Droge stofdoek of plumeau: Als er een dun laagje stof op je jaloezieën ligt, dan is een droge stofdoek of plumeau genoeg om ze schoon te maken. Open de jaloezieën en haal de stofdoek/plumeau tussen de verschillende stroken door om het stof aan beide kanten te verwijderen.

Vochtige doek: Bij hardnekkig vuil gebruik een vochtige doek om ze schoon te maken.

 

Tip : In onze showroom zijn diverse houten jaloezieën te vinden , alle bedienings- mogelijkheden zijn aanwezig zodat u ze uitvoerig kan testen.

 

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat