geen afbeelding beschikbaar
Eclips
Horren

Kunststofkozijn

Bent u op zoek naar raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren raamdecoratie producten die speciaal ontwikkeld zijn voor montage op kunststoframen. Als deze producten zijn te monteren zonder boren of schroeven in het kozijn. Functioneel of decoratief , verduisterend of lichtdoorlatend het kan allemaal met de Plisse , Duette , rolgordijn en jaloezieen.

Haarco Raalte levert raamdecoratie voor kunststofkozijn zonder te boren of te schroeven

Kunststof kozijnen Montage zonder schroeven

Raamdecoratie en kunststofkozijnen kunnen soms een lastige combinatie zijn. Gelukkig hebben wij enkele jaren geleden een partner gevonden die producten ontwikkeld speciaal voor kunststoframen. Raamdecoratie producten geleverd in een aluminiumframe wat eenvoudig op uw kozijn bevestigt wordt.

 

De mogelijkheden
De raamdecoratie voor kunststoframen is leverbaar in plisse , duette , rolgordijn en de latende ( luxaflex ). Zo is er voor elke toepassing een passende product. De latende is bijvoorbeeld erg geschikt voor een badkamer , de duette is 100 % verduisterend en kan prima op de slaapkamer toegepast worden. De frames voor raamdecoratie op kunststofkozijnen wordt geleverd in ral 9010 , 9001 , 9016 of in iedere gewenste ral kleur tegen een kleine meerprijs.

 

De techniek
De kracht achter het raamdecoratie product voor kunststoframen is het uitgekiende aluminium frame. Het frame wordt netjes op maat geleverd , hoeken in verstek gezaagd en uw product voor gemonteerd. Raamdecoratie voor kunststoframen wordt door middel van metaalband en een magneetband op uw raam gemonteerd. Hierdoor hoeft er niet in het kunststofkozijn geboord of geschroefd te worden. Dankzij de magneet kan het product ook op zeer eenvoudige wijze weer losgemaakt worden van het kunststofkozijn wanneer er bijvoorbeeld raam schoongemaakt wordt.

 

Tip : Haarco meet gratis uw producten ter plaatse , zo bent u zeker van een juiste maatvoering en een eenvoudige montage.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat