geen afbeelding beschikbaar
Kunststofkozijn
Woodwave blinds

Horren

’s Zomers lekker de tuindeuren open , de frisse wind door het huis , en binnen no time vliegen de muggen in uw huis. Een goede hor biedt de oplossing! Wij hebben passende horren voor de meest uiteenlopende ramen; kunststoframen , aluminium ramen , schuifpuien , houten kozijnen, noem maar op. Laat uw nachtrust niet verstoren door muggen , een hor is snel en eenvoudig gemonteerd.

Haarco Raalte heeft passende horren voor de meest uiteenlopende ramen

Raam en deurhorren Geef vliegen , muggen en ander ongedierte geen kans

Raamhorren
’s nachts met het raam open slapen kan prima wanneer u een hor laat plaatsen. Welk type hor voor u het meest geschikt is ligt voornamelijk aan het type raam. Zo zijn er voor velux dakramen handige plissé horren , en voor uw kunststof draaikiep raam zijn er inzet horren die makkelijk en snel los geklikt kunnen worden al s u de ramen wilt wassen. In sommige gevallen is het noodzakelijk het hang en sluitwerk aan te passen zodat de hor geplaatst kan worden , dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Deurhorren
Horren voor deuren zijn er tot wel 4 meter breed ! De bekendste is de plissehordeur , geschikt voor montage binnen of buiten en makkelijk te bedienen. Plissehordeuren zijn leverbaar in de gangbare kleuren ral 901 , 9016 , 9001 en 7016 maar op aanvraag ook in alle ral kleuren te bestellen. Behalve plissehordeuren leveren wij ook vaste hordeuren , rolhordeuren en draaideuren.

 

Tip : er zijn ook horren en raamdecoratie producten in 1 leverbaar , zo slaat u 2 vliegen in 1 klap !

 

Download de Keje brochure

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat