Gietvloeren Een stijlvolle en naadloze vloer

Gietvloeren geven uw interieur een moderne en stoere basis. Kies voor een opvallende of juist ingetogen kleur. Combineer met een industrieel interieur, met staal of robuuste houten meubels en onafgewerkt materiaal. Maar ook in een hotel-chique interieur kan deze prachtige vloer niet misstaan! Door de natuurlijke werking van het cement met toevoeging van pigment geeft u vloer een unieke kleurschakering. Écht een vloer met karakter!

Artura concreta gietvloer Match your style

Concreta cement gebonden gietvloeren zijn een ware trend van nu! Door de stijlvolle look en naadloze toepassing is dit zeer toepasbaar in vele ruimtes in uw woning en geeft dit een zeer mooie uitstraling.

Opbouw van lagen
Gietvloeren worden in meerdere lagen aangebracht. De ondergrond speelt een belangrijke rol om uiteindelijk in een perfecte en strakke vloer te resulteren. Als eerst wordt er een schraplaag aangebracht, deze zorgt voor een optimale hechting. Ten tweede wordt de cementgebonden gietlaag aangebracht met een totale dikte van ongeveer 4mm.
Hierna een primer. Na het aanbrengen van deze primer laag word de vloer 2 keer afgelakt met een ultra matte laag in de door u gekozen kleur.
Concreta heeft een goede slijt- en krasvastheid, bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen en is zeer geschikt voor een toepassing in combinatie met een heerlijk behaaglijke vloerverwarming. Warme voetjes gegarandeerd dus!

Onderhoudsadvies

Doordat de vloer geen naden heeft, is ophoping van vocht en/of vuil dus niet mogelijk. Hierdoor is deze goed toepasbaar en ook makkelijk schoon te houden.  Voor dagelijks gebruik kunt u de vloer schoonhouden met een swiffer/stofwisser of stofzuiger. Vlekken zijn het makkelijkste te verwijderen met een schoonmaakmiddel waar géén zeep in zit. Een microvezel dweil is hier goed voor aan te raden. Gebruik hier geen wondersponsjes of schuursponsjes voor! Dit kan krassen veroorzaken.

Lees hier onze algemene voorwaarden voor gietvloeren.