geen afbeelding beschikbaar

Laminaat

Wij bieden een uniek assortiment laminaatvloeren aan duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33.  Standaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer. Laminaat om aan alle verwachtingen te voldoen. Verkrijgbaar met Best Loc® en Best Loc® X-Treme lockingsystemen, gedekt door een levenslange garantie, alle laminaten zijn heel gemakkelijk te installeren.

Laminaat Vloeren voor alle ruimtes in uw huis

Laminaat is in de huidige woning en project- inrichting niet meer weg te denken. Sinds de laminaatplanken voorzien zijn van een click-systeem is leggen erg eenvoudig geworden. Laminaat is zeer goed toepasbaar in appartementen , zeker in combinatie met de juiste ondervloer. Laminaat voldoet hiermee een de gesteld geluidsreductie normen van 10db. Gaat u in een appartement wonen informeer dan goed naar de voorwaarden ( vaak via de woningstichting of VVE verkrijgbaar ).

 

Ook voor de doe-het-zelver
Wilt u als doe-het-zelver ook met een professionele vloer aan de slag dan kunt u hiervoor natuurlijk bij ons terecht. Wij leveren de complete vloeren met juiste ondervloer en natuurlijk bijpassende plinten of afwerkprofielen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat