geen afbeelding beschikbaar
Overgordijnen
Vitrage

Inbetween

Inbetweens zitten wat doorzichtigheid betreft tussen overgordijnen en vitrage in.

Gekozen kan worden voor verschillende materialen die meer of minder doorzichtig zijn.

Inbetween altijd een passende optie

Inbetween gordijnen
De naam inbetween gordijn is een samenvoeging van het Engelse “in between”, dat tussenin betekent en gordijn, waarmee overgordijn bedoeld wordt. En dat is ook precies wat inbetween gordijnen zijn, het is een type gordijn dat precies past tussen een overgordijn en een vitrage in. Inbetween gordijnen zijn licht en laten het licht door. De lichtinval van inbetween gordijnen wordt bepaald door de transparantie van de stof. Inbetween gordijnen zijn populair op dit moment , ze worden veelal toegepast in combinatie met raamdecoraties zoals houten jaloezieën , roolgordijnen of plisse's. Inbetweens kunnen toegepast worden in veel interieurs van modern landelijk , naar klassiek. 

 

Stof eigenschappen
Iedere inbetween heeft zijn eigen specificaties. De ene stof is soepel en glad , terwijl de ander wat stugger en ruwer kan zijn. Het is dus belangrijk je goed te laten informeren welk gordijn bij je past. Ben je op zoek naar natuurlijke  materialen zoals katoen , zijde en linnen of zoek je juist kunststoffen als polyester of trevira. We hebben in onze collectie altijd een passende optie.

 

Afwerking inbetween gordijnen
Inbetween gordijnen zijn erg licht en dun en hangen daarom prachtig.
Wat afwerking betreft kunt u bij inbetween gordijnen kiezen voor een enkele, vlinder of dubbele plooi, op een roede met ingeslagen ringen, een Ds- of roederail.

 

Gordijnen ophangen
Om gordijnen op te hangen moet er eerst een plooi , zeilring of waveband aangezet worden zodat de gordijnen aan de rails bevestigt kunnen worden. Gordijnen kunnen gemaakt worden met verschillende soorten plooien , in onze showroom hebben we diverse voorbeelden van alle mogelijkheden.

 

Inbetween gordijnen advies
Net als bij gewone gordijnen geldt dat inbetween gordijnen een grote variatie kennen in motieven en stoffen. Ontdek de verschillende mogelijkheden op de websites van onze leveranciers. Wilt u de verschillende stoffen en motieven voor inbetween gordijnen graag in het echt zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om stalen van de inbetween gordijnen mee naar huis te nemen om te ontdekken of het motief en de stof past in de rest van uw interieur.

 

Tip 1:  Neem kleurstalen mee naar huis om de juiste kleur gordijn te bepalen , komt u er zelf niet uit ? Wij komen vrijblijvend een advies geven , aan huis.
Tip 2: Wilt u gordijnen wassen , informeer bij ons wat u het beste kan doen ! Wij hebben speciale wasmiddelen zodat uw gordijn de mooi uitstraling behoud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat