Haarco Raalte

Inbetween Een sfeermaker die past bij uw meubels of wandafwerking

Zoals de naam al doet vermoeden, zit een inbetween qua doorzichtigheid tusseneen overgordijn en vitrage in. Hierin zijn uiteraard veel gradaties qua doorzichtigheid in, maar ook ruime keuze in kleur, materiaal of print.

Inbetween Altijd een passende sfeervolle optie

Een type gordijn dat precies past tussen een overgordijn en een vitrage. Ze zijn licht en laten ook veel licht door. De lichtinval van een inbetween wordt bepaald door de transparantie van de stof naar keuze. Inbetweens kunnen toegepast worden in veel interieurstijlen, van modern, landelijk tot klassiek. Ook kan het uitstekend toegepast worden in combinatie met andere raamdecoraties. Van de populaire houten jaloezieën, rolgordijnen of duette’s®, een combi hiervan is ontzettend sfeervol.

Ruime keuze
In onze showroom vind u honderden stalen met voorbeelden van inbetweens. Graag adviseren wij u voor een passend advies. Vaak is het fijn om wat kleurstalen mee naar huis te nemen om de juiste kleur te  bepalen, bijvoorbeeld passend bij de kleur op uw muur, accessoires of meubels. Ook werken wij met verschillende leveranciers zoals bijvoorbeeld Holland Haag, waar wij ook kleine stalen voor u kunnen aanvragen. Handig als u bijvoorbeeld de stof mee wil nemen naar een woonboulevard of keukenspeciaalzaak. Ook hebben wij verschillende voorbeelden van manieren hoe wij de stof kunnen plooien.

Onderhoud

Ook voor inbetweens geldt dat er per stof gekeken moet worden hoe deze schoongemaakt kan worden. Sommige stoffen kunnen prima een ronde in de wasmachine, maar sommige inbetweens zijn beter om te laten reinigen door een specialist als een stomerij.