Haarco Raalte

Tapijt Zachte, warme en geluiddempende vloerbedekking

Een comfortabele en behaaglijke plek in huis met warme, zachte en natuurlijke materialen. Tapijt geeft uw kamer een rijke en warme uitstraling. Tapijt is niet alleen zacht, kleurrijk en mooi, maar biedt naast warmte ook comfort en heeft het een geluiddempende werking. Lekker op blote voeten door uw huis, kinderen die op hun slaapkamer op de grond spelen? Met tapijt als vloerbedekking is dit allemaal heerlijk!

Tapijt Voor een warme uitstraling

Tapijt is een mooie vloerbedekking om uw huis een warme uitstraling te geven. Verkrijgbaar in vele soorten, hoogtes, kleuren en materialen. U zult u misschien afvragen wat voor u de beste keuze hierin is. Wol of synthetisch? Trendy of een klassiekere uitvoering? Hoogpolig of een bouclé tapijt? Er zijn zelfs tegels! Er is dus volop keuze! Onze medewerkers verzien u graag van het beste advies. Wij werken uitsluitend met kwalitatief goede merken die een ruime keuze in hun assortiment hebben. Parade, Interfloor, Bonaparte, Desso, van Besouw kunt u terug vinden in onze showroom. Een trap, slaapkamer, hal, overloop of woonkamer, onze stoffeerders kunnen elke ruimte naar uw wens stofferen! Veel mensen denken dat bij het gebruik van vloerverwarming een tapijt een no-go is, echter is het tegendeel waar! Dit kan prima! Nog meer warmte en comfort dus!

Natuurlijke materialen
Tapijt wordt veelal gemaakt van polyester, maar ook zijn er tapijten leverbaar in natuurlijke materialen. Denk hierbij een mooi wollen tapijt van het merk Van Besouw, en heeft u wel eens gehoord van tapijt gemaakt van geitenhaar van het merk Tredfort.

Onderhoud

Door tapijt goed te blijven stofzuigen zult u het langst plezier houden van uw tapijt. Mochten er toch vlekken opkomen van bijvoorbeeld inkt, koffie of andere etenswaren? In onze showroom hebben wij diverse schoonmaakproducten speciaal voor verschillende vlekken. Ons advies is ook om niet ‘zomaar’ met een all round schoonmaak artikel uw vlek te behandelen, maar gericht per vlek te kijken hoe dit het beste schoongemaakt kan worden. Wij helpen u hier graag bij!