Haarco Raalte

Plissé shades Vooral bekend als top-down systeem

Dé elegante plissé passen in elk interieur. Tijdloos en verkrijgbaar in vele transparanties, kleuren en motieven.  Toepasbaar in vele varianten, en ook erg geschikt voor afwijkende raamvormen zoals dakramen, ronde of schuine ramen. Waar u deze raamdecoratie vast wel van kent, is de manier van hangen. Dit noemen we het top-down systeem. Halverwege in het raam, helemaal gesloten of alleen aan de onderkant gesloten. Het kan allemaal! Ook is er keuze in verschillende plooibreedtes.

Plissé shades Elegant en tijdloos

Plissé komt oorspronkelijk uit het Frans en betekend geplooid. De stof van een plissé kenmerkt zich net als bij een Duette® door de plooien die in zig/zag zijn gevouwen en gestreken. Doordat er tal van mogelijkheden zijn, kan deze raamdecoratie ontzettend mooi worden toegepast in verschillende interieurstijlen, maar ook in veel verschillende ruimtes. Kantoren, slaapkamers waar u het graag verduisterend wil hebben, hoge ramen waar u niet met de hand bij kan is ook geen probleem met Plissé shades, mits u hier een gemotoriseerde bediening bij kiest.

Materialen en stoffen
Onze Plissé gordijnen van Sunway zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. Met borduursels, structuren en sommige hebben zelfs een vuilwerende of antibacteriele werking. Verkrijgbaar in verschillende transparanties, van transparant, tot zichtdicht en verduisterend. Ook voor hele brede ramen is deze goed geschikt.

Voordelen Plissé shades

Ook voor afwijkende ramen Geschikt voor gemotoriseerde bediening Verschillende transparanties Ruime keuze in kleur Kindvriendelijke bediening

Bedienginsmogelijkheden

Top down / Bottom Up is de meest bekende en meest verkochte variant uit onze Plissé collectie.  Hierbij heeft u zelf de keuze hoe u het product voor uw raam hangt. Hierdoor zorgt u dus zelf voor optimale lichtinval en privacy.
Door een transparante stof en een verduisterende stof te combineren, kunt u makkelijk dag en nachtsituaties creeeren, denk hierbij aan bijvoorbeeld een baby of kinder slaapkamer.
Als u hierbij ook de LiteRise® bediening kiest, is deze raamdecoratie zeer kindvriendelijk. Door geen koorden te gebruiken als bediening, maar een metalen handgreep, kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan.