Haarco Raalte

Horizontale jaloezieën Helemaal volgens de laatste trends!

Hout is een prachtige sfeermaker van natuurlijk materiaal. Creëer hiermee een behaaglijke en warme sfeer in uw leefomgeving. Ook is privacy en de lichtinval optimaal met deze jaloezieën te regelen. Én ze passen in elk interieur. Romantisch tot Scandinavisch, en van stoer tot bij een strakke design inrichting.

Houten jaloezieën Stoer en natuurlijk

Jaloezieën worden vaak Luxaflex genoemd, echter is luxaflex een merk die houten jaloezieën en andere raamdecoraties fabriceert. Jaloezieën worden tegenwoordig veel gebruikt, dit komt door de veelzijdige toepassing hiervan. Ze weren zonlicht, creëren privacy en er is zelfs een serie die zeer geschikt is voor het gebruik in vochtige ruimtes als badkamers en wasruimtes.

Er zijn diverse lamel breedtes beschikbaar: 50mm en 75mm. Ook kan er gekozen worden tussen ladderband of ladderkoord in verschillende kleuren.

Voordelen Horizontale jaloezieën

Gratis inmeten 100% op maat gemaakt Verschillende (natuurlijke) materialen Ook geschikt in badkamers Veel verschillende kleuren

Verschillende modellen
Horizontale jaloezieën zijn er in verschillende modellen. Het basis model heeft een gesloten bovenbak en een ladderkoord. Ook kunt u kiezen in een ladderband van 10mm of 25mm. Deze zijn ook in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Diverse mogelijkheden maken uw horizontale jaloezie tot uw smaak. De hele collectie is gemaakt van hout met het FSC® kenmerk.
Ook hierin bieden wij verschillende bedieningen. Met een koordbediening of als gemotoriseerde bediening.
Wilt u meer privacy? Kies dan voor de optie Privacy Blind of Hotel Privacy Blind. Hierbij zijn er in de lamellen geen geponste koordgaten. En bij de Hotel Privacy Blind zijn er zijprofielen voor nog minder inkijk en verduistering.

Bedien uw jaloezie
De bedieningsmogelijkheden van de horizontale jaloezieën zijn zeer divers. Standaard is de bediening door middel van een optrekkoord en een tuimelkoord. Het tuimelkoord kan echter ook vervangen worden door een zeer stijlvolle aluminiumstang.
Elektrisch bedienen is ook mogelijk, dit kan zelfs met uw tablet of smartphone/IPhone.
In onze showroom hebben wij een uitgebreide Sunway exposure store, waarin diverse modellen hangen, en ook met de diverse bedieningsmogelijkheden. Zo kunt u het gemakkelijk zelf bekijken en testen.

Schoonmaken van jaloezieën
Het onderhoud van uw horizontale jaloezieën is niet heel moeilijk. Er zijn verschillende methoden om deze schoon en stofvrij te maken.
Met een droge doek of plumeau als er een dun laagje stof op ligt. Open de jaloezie en haal de stofdoek of plumeau tussen de verschillende stroken door om het stof aan beide kanten te verwijderen.
Bij hardnekkig vuil kunt u het makkelijkste en zachte, schone, vochtige doek gebruiken om ze schoon te maken.