Haarco Raalte

Unilux horren Passende horren voor de meest uiteenlopende ramen.

In de winter uw ramen op een kiertje om alles goed te ventileren, in de zomer lekker uw tuindeuren en ramen opengooien, de frisse lucht in huis. Maar ook binnen no time vliegen, muggen en andere insecten in huis. Vervelend! Gelukkig zijn wij officiële Unilux dealer en kunnen wij voor de meest uiteenlopende ramen of deuren een passende oplossing bieden. Kunststoframen, aluminium ramen, schuifpuien, houten kozijnen, dakramen en verschillende types deuren zijn geen probleem. Met een kwalitatief goede hor kunt u jaren mee, een goede investering dus! Laat uw nachtrust niet verstoren door ongedierte, een hor is snel en eenvoudig door onze professionele stoffeerders gemonteerd.

Raam en deurhorren Geef vliegen , muggen en ander ongedierte geen kans

Raamhorren

’S nachts met het raam open slapen kan prima, wanneer u een goede hor laat plaatsen. Welk type hor voor u het meest geschikt is ligt voornamelijk aan het type raam. Zo zijn er speciale Velux dakramen handige plissé horren, en ook voor kunststof draaikiep ramen zijn er inzet horren van Unilux die makkelijk en snel los geklikt kunnen worden als u de ramen wilt wassen, of als de glazenwasser onaangekondigd langskomt. In sommige gevallen is het noodzakelijk het hang en sluitwerk van ramen of deuren aan te passen zodat de hor goed passen geplaatst kan worden, maar uiteraard kunnen wij dit ook verzorgen.

Deurhorren

Wist u dat er deurhorren zijn die tot wel 4 meter breed gemaakt kunnen worden? De bekendste is de plissé hordeur, geschikt voor montage binnen of buiten en belangrijk ook: makkelijk te bedienen. Plisséhordeuren zijn leverbaar in de meest gangbare RAL kleuren: RAL 901, 9016, 9001 en 7016, maar ook alle andere RAL kleuren zijn te bestellen bij Unilux. Behalve plisséhordeuren leveren wij ook vaste hordeuren, rolhordeuren en draaideuren. Ook deze zijn in alle RAL kleuren te verkrijgen en deze worden ook altijd door ons ingemeten, zodat deze perfect passen in uw deur.

Unilux Horren

Voordelen Unilux horren

Geen last van insecten en andere ongedierte Gratis inmeten Verschillende RAL kleuren Voor elk type raam of hor Eenvoudige bediening