Haarco Raalte

Vloerbedekking Comfort, warmte en uitstraling

Wie een ruimte binnengaat waar een mooie vloerbekleding is toegepast, krijgt al gauw een welkom, behaaglijk en comfortabel gevoel. Kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer die daarnaast ook slijtvast, duurzaam en warm is? Dan is een Pvc vloer bij u aan het juiste adres. Wij verkopen hierin prachtige collecties met een houtmotief, maar ook tegels en betonlook. Merken waar wij de mooiste collecties hebben samengesteld zijn onder andere; TFD, Tarkett, Ambiant, Vivafloors en Therdex.

Vloerbedekking van Haarco Raalte

Wilt u een zachter product? Kies dan voor een tapijt. Lekker op blote voeten door uw huis! Tapijt is verkrijgbaar in vele eigentijdse kleuren, dessins, structuren en materialen en daardoor uitstekend te combineren met de rest van uw interieur. Hierin voeren wij grote namen als Parade, Interfloor, Desso en van Besouw. Kom gerust in onze showroom kijken naar de verschillende collecties, er is keus genoeg.

Ook voor een los karpet ofwel vloerkleed bent u bij ons aan het juiste adres. Verschillende maten, afmetingen en van bijna elke soort tapijt kunnen wij voor u een mooi afgewerkt karpet maken!

Interessante projecten

Project: Pvc vloeren

Project: Pvc vloeren

Project: Pvc vloeren

Project: Pvc vloeren