Haarco Raalte

Eclips Het bekende duo rolgordijn!

Eclips rolgordijnen (ook wel duo rolgordijnen genoemd) bieden een combinatie van functionaliteit en stijl. Doordat u continu kunt spelen met banen stof creëert u zelf de balans tussen privacy en lichtinval. Het aanbod in stoffen is groot. Smalle of brede banen, kleuren, en de bedieningsvorm is allemaal zelf door u uit te kiezen.

Eclips Functioneel en stijlvol

Het duo rolgordijn. Duo omdat het product uit twee voor elkaar geplaatste lagen stof bestaat. Ons huismerk Sunway noemt deze collectie de Eclips rolgordijnen. Door de horizontale banen en verschillende keuze aan kleuren, geeft dit product uw raam een strakke en moderne look.

De stoffen
Er is keuze in ruim 50 kleuren, variërend van wit tot zwart naar mooie natuurlijke pasteltinten. De stoffen zijn verschillend van structuur en de manier waarop ze geweven zijn. Er zijn 3 verschillende breedtes van horizontale banen, maar allemaal gemaakt van 100% polyester zodat ze goed tegen zonlicht bestand zijn. Maak gebruik van ons gratis vrijblijvende advies bij u thuis. Lichtinval is overal anders waardoor het in uw eigen omgeving er misschien wel heel anders uitziet. Wij komen graag bij u thuis voor een passend advies aan de hand van stalenmateriaal.

Personaliseer je Eclips gordijn
Net zoals de meeste gordijnen bij ons kunt u ook de Eclips rolgordijn samen stellen naar u eigen wens. Er is keuze uit de standaarduitvoering, deze is uitgevoerd met een design onderlat en steunen. Hierbij gaat de bediening volgens een metalen ketting. Ook is er een voorgemonteerde cassette, deze biedt extra bescherming tegen vuil en verkleuring. Deze cassette is leverbaar is 5 kleuren; RAL 9010 (wit), RAL 9006 (aluminium), RAL 9001 (créme), RAL 9005 (zwart) en lavagrijs.

Voordelen Eclips

Strak design Veel verschillende kleuren Optimale privacy Op maat voor u gemaakt Topkwaliteit

Bedieningsmogelijkheden
Naast de standaard kettingbediening kan er ook bij de Eclips gekozen worden voor een accumotor of 24v motor. Bij deze functie kunt u uw rolgordijnen koppelen aan een Smart Hub als Homey of Tahoma. Doordat alles bediend word via een app op uw telefoon of tablet, of met een afstandsbediening, is dit een zeer kindvriendelijke manier. Geen koorden dus!