Haarco Raalte

Kunststofkozijnen Grote keuze zonder te boren en te schroeven in uw kozijnen

Helemaal van deze tijd zijn natuurlijk kunststof kozijnen. Maar doordat de bewegende raamdelen altijd naar binnen draaien kan het soms lastig zijn hier de goede raamdecoratie voor te vinden. Bij ons bent u aan het goede adres! Wij leveren deze producten altijd met montage zonder boren of schroeven in het kozijn. En de keuze is groter dan u wellicht van te voren had gedacht.

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen Montage zonder schroeven

Raamdecoratie bij een kunststof kozijn kan een lastige combinatie zijn. Gelukkig hebben wij een goede partner gevonden die producten ontwikkeld speciaal voor deze kozijnen. De raamdecoratie word geleverd in een aluminiumframe wat eenvoudig op uw kozijn bevestigt wordt.

De mogelijkheden
Raamdecoratie voor kunststoframen is verkrijgbaar in Plissé, Duette ® Shades, rolgordijnen, horizontale jaloezieën (luxaflex). Zo is er voor elke toepassing een passend product. De horizontale jaloezie is bijvoorbeeld erg geschikt voor gebruik in vochtige ruimte als een badkamer, maar hier kan ook prima een rolgordijn worden gebruikt.
De frames voor de raamdecoratie op kunststofkozijnen wordt geleverd in RAL 9010, 9001, 9016 of een andere door u gewenste RAL kleur, tegen een kleine meerprijs.

De techniek
Door het uitgekiende aluminium frame exact op maat te leveren, blijft de raamdecoratie prachtig zitten. Door middel van een magneetband die op uw kozijn word geplakt en de metaalband die in het frame zit, hoeft er niet geboord of geschroefd te worden. Ook kan zo het product op een makkelijke manier worden losgemaakt van het kozijn voor bijvoorbeeld schoonmaak werkzaamheden.
Doordat het van belang is dat het product tot op de millimeter goed aansluit bij uw kozijn, komen wij graag zelf bij u thuis om dit kosteloos in te meten.

Voordelen Kunststofkozijn

Op maat voor u gemaakt Makkelijk te verwijderen voor schoonmaak Veel verschillende types mogelijk Frame in verschillende RAL kleuren In onze showroom te bekijken