Haarco Raalte

Paneelgordijnen Blijf genieten van uw uitzicht en lichtinval, zonder uw privacy kwijt te raken

Paneelgordijnen zijn geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien, ook kunnen ze ontzettend mooi gebruikt worden als zogeheten roomdividers.

Paneelgordijnen Strak en modern

Paneelgordijnen geven uw interieur een strak en moderne uitstraling. De brede verticale panelen zijn los van elkaar te bedienen en stylen waardoor het optimaal aansluit op uw interieur. Door dichte en transparante stoffen te combineren of door het toevoegen van een contrasterende kleurbaan kunt u zelf invulling geven aan hoe u uw paneelgordijn het liefste wil. Zo kunt u blijven genieten van bijvoorbeeld een prachtig uitzicht en daglicht maar toch privacy behouden.

Verschillende types
Bij Haarco verkopen wij paneelgordijnen met een gestikte onderzoom in bijpassende kleur, paneelgordijnen met een aluminium onderlat in RAL 9016 of aluminiumkleur. Ook kan er gekozen worden voor aluminium baleinen voor een nog strakker en chique uiterlijk.

Voordelen Paneelgordijnen

Ook geschikt als roomdivider Verkrijgbaar in veel kleuren en motieven Geschikt voor grote ramen Ook voor schuifpuien Verkrijgbaar in transparante stoffen