Haarco Raalte

Vloerverwijdering Wij helpen u graag! Wij ontzorgen!

Vloerverwijdering Wij helpen u graag! Wij ontzorgen!

Vloerbedekkingen die verlijmd zijn, zijn vaak erg lastig voor u om uit een woning te verwijderen. Doordat er sterke lijmen worden gebruikt en deze er vaak al jaren ligt, kan dit een tijdrovende klus zijn. Wij hebben hier machines voor en de juiste gereedschappen en nemen dit graag voor u uit handen.

Bij het verwijderen van tapijt blijft er vaak een deel van de jute onderrug of stukken lijmresten op de cementdekvloer achter. Ook zien we vaak dat bij het gebruik van ondervloeren, zoals die groene hard geperste platen, in losse stukken op uw vloer blijven plakken.
Wilt u een PVC vloer of vinyl vloer leggen, is het van uiterst belang dat de ondervloer geheel schoon en egaal is. Hier mogen dus absoluut geen lijmresten en dergelijke nog op zitten. PVC en vinyl zijn zeer dunne, maar sterke vloerbedekking soorten, maar hebben dus wel een super strakke ondervloer nodig om het eindresultaat zo strak mogelijk te maken. Ook kunnen resten lijm of ondervloer er voor zorgen dat de nieuwe lijm/egaline minder goed hecht.

Wij maken gebruik van een strip machine waarmee we makkelijk oude vloeren kunnen verwijderen, en hebben hoogwaardige diamant schuurmachines om oude vloerresten te verwijderen. We frezen tevens oude tegellijmresten voor u weg zodat eventueel vloerverwarming makkelijk geïnstalleerd kan worden!