Haarco Raalte

Raamdecoratie Mode voor je raam

Raamdecoraties vind je in vele soorten, en bij ons ook altijd op maat speciaal voor u gemaakt. Zo is er ruime keuze in plissé gordijnen, rolgordijnen, duette shades, vouwgordijnen, lamellen, houten jaloeziën, horizontale jaloezieën en zelfs hebben wij raamdecoratie speciaal ontwikkeld voor montage op kunststof kozijnen. Wist u ook dat wij horren verkopen? Hierin hebben wij ook ruime keuze.

Hier op deze pagina vind u veel informatie over de verschillende producten en bedieningsmogelijkheden.
In de showroom in hartje Raalte hebben wij veel demo modellen van alle producten hangen, zodat u ze zelf kunt zien, voelen en bedienen.

Unilux horren bij Haarco

Ventileren is juist in deze tijd erg belangrijk, en ook gezond. Bij Haarco verkopen wij horren van Unilux, een Nederlands bedrijf met ook een fabriek in Nederland. Zo hebben ze korte lijnen, snelle levertijden en ook eventuele reparaties zijn snel verholpen.
Hordeuren worden vele malen vaker gebruikt als horren voor uw raam. En daarbij koopt u niet elk jaar een nieuwe hor. Belangrijk is dus om een hor aan te schaffen die degelijk is, makkelijk in gebruik en lang meegaat. Wij komen graag bij u thuis inmeten en de maten van uw ramen en kozijnen exact opmeten. Zo heeft u altijd een passend product.

Nubus gordijnen

Met dit gordijn, verkrijgbaar in een rolgordijn of in een paneelgordijn, krijgt uw raam een chique uitstraling. Deze gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstuf, waardoor ze ideaal zijn in gebruik van vochtige ruimtes als badkamers, keukens en washokken, maar ook ruimtes waar veel warmte en zonlicht aanwezig is. Ook handig: ze zijn makkelijk te reinigen.
Het paneelgordijn kan ook uitstekend gebruikt worden als roomdivider in bedrijfspanden, maar ook voor grote ramen als schuifpuien zijn deze erg geschikt.
Door de grote variatie in mogelijkheden kunt u de Nubus gordijnen geheel naar uw eigen smaak samenstellen. De baleinen van 10mm kunnen in het zwart, wit of aluminiumkleur. Wat ook leuk is om te weten is dat de verschillende panelen makkelijk te verwisselen zijn, en dus met elke verandering in uw woonkamer mee kunnen! Ook zijn ze uitermate geschikt voor elektrische, zogenoemde ‘smart’ bediening.

Houten & bamboo jaloeziën

Helemaal van nu! Horizontale jaloeziën gemaakt van hout of bamboe. Bij ons heeft u ruime keuze, meer dan 200 kleuren!) in de Memphis serie. Deze houten collectie is gemaakt van Abachihout, duurzaam hout met FSC® keurmerk, en heeft brede lamellen in 50mm of 70mm. De breedte van dit product gaat tot 400cm.
Ook verkopen wij de Detroit collectie, deze bestaat uit kunstof, maar heeft wel de uitstraling van een houten product. Daardoor is deze uitermate geschikt voor het gebruik in badkamers en andere vochtige ruimtes in uw huis. Deze is verkrijgbaar tot en met een breedte van 240cm.
Naast deze twee series hebben wij ook de Bamboo collectie van Sunway. Deze is duurzaamen licht in gewicht. Deze serie is verkrijgbaar in een lamelbreedte van 50mm. Deze is leverbaar tot en met 240cm breed.
Voor alle drie van deze collecties geldt dat dit gemaakt kan worden in verschillende diktes en kleuren ladderband of ladderkoord, gemotoriseerde bediening en voor meer privacy kunt u kiezen voor Hotel privacy blind of privacy blind. Wees welkom om de verschillende producten te bekijken in onze Sunway exposure store!

Duette Shades

U kent ze vast wel, twee lagen stof in plissé vorm, die een gesloten honingraat structuur vormen. Door deze toepassing zijn ze geluiddempend en isolerend. We hebben hier ruime keuze in Duette’s voor rechte ramen, schuine dakramen, serres, draaikiep ramen en lichtkoepels. Uit onderzoek van Stichting Milieu Centraal is gebleken dat Duette’s de meest energiebesparende raamdecoratie is.
De Duette Shades zijn verkrijgbaar in verschillende stofkwaliteiten, en van lichtdoorlatend, transparant, zonwerend en verduisterend.

Woodweave

Jaloeziën van geweven hout zijn nieuw in onze collectie. Kort gezegd zijn dit houten optrek gordijnen. Te verkrijgen in twee modellen en in drie weef structuren. De twee modellen zijn als vouwgordijn (Roman serie) en als oprolgordijn (Roll up serie). Ook deze zijn van Sunwayen is ook gemaakt van hout met het FCS® kenmerk. Wat leuk is om te weten is dat deze erg goed gecombineerd kunnen worden met de Memphis collectie in houten jaloeziën. Er zijn veel kleuren die hetzelfde zijn, dan wel perfect met elkaar matchen. Ze geven bijvoorbeeld uw woonkamer een warme sfeer.

Interessante projecten

Project: Pvc vloeren

Project: Vloerbedekking

Project: Pvc vloeren

Project: Tapijt