Haarco Raalte

Team Haarco Raalte

Huub

Huub heeft het vak van woninginrichter met de paplepel ingegoten gekregen. Ruim 40 jaar geleden begonnen zijn ouders Ans en Ben het bedrijf Haarco.
Als kleine jongen was Huub al veel te vinden in de winkel en daar is weinig aan veranderd. Nadat hij voor verschillende woninginrichters heeft gewerkt, heeft hij uiteindelijk het bedrijf van zijn ouders overgenomen.

Huub is veel te vinden in de winkel, voor en achter de schermen. De afwisseling van administratieve werkzaamheden en het adviseren van klanten vind hij erg leuk. Ook is Huub, naast zijn werkzaamheden in de winkel, degene die bij u thuis komt om advies te geven en de gewenste maten te nemen.

Edith

Een bekend gezicht, zo kunnen we binnen Haarco Edith wel noemen. Al jarenlang geeft Edith met veel enthousiasme advies. Een opdracht groot of klein, er wordt uitgebreid aandacht aan gegeven. Edith kan u alles vertellen over onze diverse merken PVC vloeren, tapijt, raamdecoraties en gordijnen.

Ook is Edith veel achter de computer te vinden. Bestellingen, offertes en ook de planning voor onze stoffeerders word door haar in elkaar gezet. Om alle mannen zo efficiënt mogelijk aan het werk te houden, is soms een ware puzzel. 

Hans

Nog zo’n bekend gezicht bij Haarco, al sind 1990 is hij werkzaam bij Haarco. Door zijn jarenlange ervaring kent Hans de kneepjes van het vak. Waar het vroeger vooral tapijt leggen was, is het tegenwoordig veel afwisselender.

Ook voor het plaatsen van raamdecoratie, ophangen van gordijnen, leggen van een PVC vloer of een trap bekleden met een ‘ambachtelijke’ traploper draait Hans zijn hand niet voor om.

Rob

Ook Rob is een echte allround vakman met als specialisme het leggen van PVC vloeren. Rob legt vloeren in lastige ruimtes met het grootste gemak. Rechte plank, een biesje, visgraat of Hongaarse punt? Niks is Rob te gek.

Ook raamdecoratie is voor hem geen moeite en wordt door Rob subtiel en netjes gemonteerd. 

Else

Tijdens haar opleiding binnenhuisadviseur liep ze al stage bij Haarco, en nu is ze volledig werkzaam bij ons. Met oog voor detail en een passie voor inrichten geeft Else passende adviezen in de winkel. Naast de werkzaamheden in de showroom en de daarbij horende administratieve werkzaamheden, runt Else ook alle social media van Haarco en helpt ze de website up to date te houden. Vaak komt ze tijdens het stofferen langs om wat foto’s te schieten!

Elle

En dan deze jongedame!! Dit is Elle en na een kijkmiddag vanuit haar school Carmel College Salland en 2 weekste stageperiode werkt ze nu op zaterdag bij ons in de winkel! Als ze geslaagd is voor haar middelbare school wil ze graag de opleiding tot binnenhuisadviseur volgen op het Deltion College in Zwolle.

Elle helpt ons waar nodig en met een beetje hulp van Else kan ze ook al een prachtige woning in Sketch Up 3d neerzetten en helemaal naar uw smaak inrichten!

Wesley

Maak kennis met onze enthousiaste Wesley! Nadat Wesley eerst in de vakanties en weekeinden bij ons heeft gewerkt, is hij gestart met de BBL - opleiding Stoffeerder aan het Deltion College in Zwolle. Wesley gaat 1 dag in de week naar school en werkt de overige dagen met zijn collega’s op de werkvloer.

Wesley wil alles leren en doen, en gaat dolgraag met de mannen mee naar een klus. Wesley is over een paar jaar een vakman waar we trots op kunnen zijn!