Haarco Raalte

Wandbekleding

Wij vinden het bij Haarco erg belangrijk om u als klant het complete plaatje aan te bieden. Daarom bieden wij vanaf heden ook behang en de akoestische panelen van WoodUpp.

Door de diverse merken behang die wij verkopen: Eijffinger Atwalls, Hohenberger en Esta kunnen we u van een compleet plan voorzien. Graag adviseren wij u over de diverse mogelijkheden.

De akoestische panelen van WoodUpp hebben we in 19 schitterende kleuren. Kom gerust eens langs in onze showroom voor advies!

Behang bij Haarco Raalte

Op zoek naar het complete plaatje en advies voor uw interieur? U bent bij ons aan het goede adres. Naast vloerbedekking, PVC en raamdecoratie bieden wij nu ook behang aan. Wij werken met bekende merken als Eijffinger, (vooral bekend door vt wonen weer verliefd op je huis) Hohenberger, Atwalls, en Esta behang. Naast de bestaande behang soorten kunnen wij ook de door u gewenste foto op behang leveren!

Van de meeste soorten behang kunnen we ook een klein proefstaaltje bestellen en naar u verzenden, zo kunt u deze thuis nog eens extra bekijken. Ook altijd erg handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld de woonboulevard of woonwinkel om de kleur van het behang bij de hand te hebben! Zo heeft u nooit een mis-match!

Interessante projecten

Project: Pvc vloeren

Project: Pvc vloeren

Project: Pvc vloeren

Project: Horizontale jaloezieën