Haarco Raalte

Overgordijnen Voor u op maat gemaakt in vele materialen en kleuren

Goede gordijnen maken een ruimte echt ‘af’. Ze zorgen voor sfeer en ook voor goede akoestiek waar nodig. Voor elke stijl interieur is er wel een passend overgordijn te vinden. Ook is er ruime keuze in de lichtdichtheid en materiaalkeuze. Natuurlijke materialen als bijvoorbeeld linnen en katoen zijn veel voorkomende materialen. Bij Haarco Raalte vindt u merken als Wind, Artelux, de Ploeg, Kendix, Catch, Loft79, Cachet en Holland Haag. Wij werken uitsluitend met kwalitatief sterke merken maar hebben wel voor ieder budget ruime keuze!

Overgordijnen Een aangename sfeer in uw kamer

Gordijnen kunnen uitstekend werken als lichtblokkade of lichtfilter. Met overgordijnen kunt u op een sfeervolle manier (zon)licht buiten uw kamer houden. Gordijnen in een slaapkamer kunnen wij voorzien van een verduisterende voering waardoor deze ruimtes extra donker worden. Ook zijn er genoeg stoffen in onze showroom die al verduisterend zijn. Door samen te kijken naar de rest van uw interieur zorgen we ervoor dat uw gordijnen passen bij de stijl van uw inrichting.

Gebruik van gordijnen
Overgordijnen zijn multifunctioneel! Ze regelen de akoestiek, houden kou buiten, dempen fel licht, kunnen zorgen voor privacy, werken geluiddempend en geven ook nog eens een aangename sfeer in uw kamer. U kunt zelf kiezen wat de lengte van uw gordijn wordt. Wilt u ze vanaf het plafond tot op de vensterbank? Wilt u ze net iets over de vensterbank of helemaal tot net boven de grond, of vindt u het mooi als ze ruim de grond raken? Het is allemaal mogelijk, samen kijken we naar uw wensen.

Plooien
Ook in de manier van plooien hebben wij ruime keuzen. De vlinderplooi, de enkele plooi, vlinderplooi met retourplooi en wat we tegenwoordig veel zien is de waveplooi. In onze showroom hebben wij van alle plooien en mooi voorbeeld hangen, wij voorzien u hier graag van een passend advies

Onderhoud

Door ons word aangeraden om goed te kijken naar de manier waarop uw gordijnen gereinigd kunnen worden. Sommige stoffen kunnen prima in de wasmachine op 30°C of op een koude handwas. Maar er zijn ook materialen die alleen gereinigd kunnen worden door een stomerij.