Haarco Raalte

Vouwgordijnen Een brede collectie met verschillende stoffen en transparanties

Vouwgordijnen brengen sfeer aan in iedere ruimte. Door het brede scala aan stoffen kunt u zelf elk gewenste stijl creëren in uw woning. Ook zijn er veel natuurlijke stoffen waar u uit kunt kiezen, denk hierbij aan linnen of katoen. Prachtig in een landelijk interieur. Maar ook met een velours of een stof met een glimmend draad komt een vouwgordijn prachtig tot zijn recht in een hotel chique stijl. Wij hebben merken als Artelux, Kendix, de Ploeg, Loft79, Wind, Holland Haag en Sunway. In onze showroom hebben wij verschillend types hangen!

Vouwgordijnen Modern & landelijk

Vouwgordijnen zijn in de afgelopen jaren ver door ontwikkeld en met deze vernieuwingen is er gezorgd dat vouwgordijnen strakker zijn gaan hangen. Dit door baleinen in de stof te verwerken. Eerder werd dit gedaan met een koordje. Waar dit voorheen vooral in de landelijke stijl werd opgehangen, kunnen ze nu door hun nieuwe look toegepast worden in veel meer verschillende interieurstijlen.

Verschillende types en stoffen
Het meest gebruikelijke type is om vouwgordijnen met baleinen te maken, deze kunnen aan de zichtzijde of achterzijde van de stof gestikt worden.
Er kan ook gekozen worden voor een top-down functie met een uniek kind veilig bedieningssysteem. Hierbij worden de koorden niet lang en dus ook niet als speelgoed gezien.
Wij kunnen u een hele brede collectie aan stoffen laten zien in onze showroom, de mogelijkheden lopen uiteen van transparant naar geheel verduisterend, van basis stoffen in een uni kleur. U kunt bijna elk gewenste stof gebruiken voor een vouwgordijn. Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie.

Voordelen Vouwgordijnen

Geluiddempend In talloze kleuren en materialen Van transparant tot verduisterend Verschillende modellen Te zien in onze showroom