geen afbeelding beschikbaar
Verticale jaloezieën
Paneelgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven sfeer aan iedere ruimte. De collectie vouwgordijnen van Haarco is tot stand gekomen door samenwerking met merken als Artelux , Kendix en Ploeg.

Vouwgordijnen zijn uitstekend te combineren met bijpassende , dezelfde of contrasterende gordijnen. Kies transparante doeken voor lichtfiltering of gevoerde stoffen voor de slaapkamer. Vouwgordijnen zijn leverbaar met de top-down functie en het unieke smartcord kind veilige bedieningssysteem.

Vouwgordijnen Modern, Landelijk

Vouwgordijnen zijn in de afgelopen jaren verder ontwikkeld en is het meest populaire raamdecoratie product geworden. De vernieuwingen hebben er voor gezorgd dat er baleinen in de stof verwerkt werden waardoor het vouwgordijn strakker is gaan hangen. Tot ongeveer 25 jaar geleden werd de stof opgetrokken door een koord en werden er ogen in het kozijn gezet om de stof op te trekken. 

 

De verschillende types vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen op verschillende manieren geconfectioneerd worden. Het meest gebruikelijk is om vouwgordijnen met baleinen te maken , deze kunnen vervolgens naar de zichtzijde of achterzijde van de stof gestikt worden. Vouwgordijnen kunnen met of zonder volant gemaakt worden , een volant beschermd het vouwgordijn tegen weersinvloeden zoals zonlicht.

 

De specificaties van een vouwgordijn

De huidige generatie vouwgordijnen kent een hoog afwerkingsniveau. Brede zij en onderzomen zorgen voor een zoom die niet rimpelt of bol gaat staan. Veertjes of magneten in de uiteinden van elke balein zorgen ervoor dat de ingestikte tunnel strak blijft hangen. Een degelijk kettingsysteem laat het rolgordijn eenvoudig op en neer rollen , maar ook diverse elektrische bedieningsmogelijkheden zijn mogelijk.

 

De geschikte stoffen voor een vouwgordijn

Haarco biedt een enorme collectie vouwgordijnstoffen aan. Speciaal voor vouwgordijnen geselecteerde materialen. De mogelijkheden lopen uiteen van transparant naar geheel verduisterend , van basis uni effen stoffen naar rijk gebloemde stoffen en alles wat daar tussen zit.

 

Tip : bezoek de showroom , hier is van ieder type vouwgordijn en demo model aanwezig.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat