Haarco Raalte

Karpetten In talloze kleuren, afmetingen en poolhoogtes te verkrijgen!

Een karpet (ook wel vloerkleed genoemd) geeft de finishing touch aan je woonkamer en brengt net dat beetje extra sfeer en warmte. Kies voor een rond of rechthoekig kleed, een elips vorm of helemaal volgens de laatste trends in een ovale vorm. Van bijna alle tapijt soorten die wij in de showroom hebben, kunnen wij voor u een gepast vloerkleed maken. Met merken als van Besouw, Desso, Interloor en Parade zit er altijd wel iets bij wat uw smaak is.

Vloerkleed of karpet Op maat gemaakt

Een vloerkleed of karpet in uw interieur zorgt voor warmte, sfeer en comfort. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals wol, katoen, polyamide of kokos. Maar ook een hoogpolig tapijt, een met een print of een korte bouclé is mogelijk. Door een goed passend vloerkleed verbind het ook uw meubels zodat de zithoek een eenheid wordt.

Afwerking
Vloerkleden op maat kunnen wij op diverse manieren voor u laten afwerken. Festonneren, blind banderen, banderen met een zichtbare band van 3,5 of 8cm of een mooi volume karpet. Welke afwerking voor u het meest geschikt is hangt af van het gekozen type tapijt en welke vloer deze op komt te liggen.

Maatvoering
Vloerkleden kunnen in de meeste gevallen in iedere gewenste maat geleverd worden, uitzonderingen daargelaten. Twijfelt u over de maat van uw kleed dan komen we graag bij u thuis om samen met u de juiste afmetingen te bepalen.
Ook hebben wij een collectie vloerkleden die standaard maat 200cm x 300cm hebben.