Haarco Raalte

Rolgordijnen Met verschillende bedieningsmogelijkheden

Deze ongekende klassieker is passend voor elk raam en in elke ruimte door de ruime keuze in kleuren en stoffen. En ook nog eens zeer functioneel als zonwering in woonkamer, slaapkamer en kantoren.

Rolgordijnen Functioneel en decoratief

Rolgordijnen
Rolgordijnen worden vooral toegepast als zonwering en het verduisteren van ruimtes, maar de huidige collecties zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens erg decoratief. De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer stoffen en onderlatten in verschillende kleuren, kies een stijlvolle cassette en creëer dus zo uw eigen rolgordijn.

Stel zelf uw eigen rolgordijn samen
Onze rolgordijn collectie is opgebouwd uit verschillende groepen stoffen; transparant, licht doorlatend en geheel verduisterend. Als de stof keuze is gemaakt ( hierin hebben wij ruim 300 verschillende) kunt u verder gaan met het gordijn te personaliseren. De onderlat kunt u in gangbare RAL kleuren als 9010, 9001 en 9016, maar ook RVS of aluminium. Ook kan de cassette geleverd worden in dezelfde kleur als de onderlat.

Voordelen Rolgordijnen

Talloze kleuren en prints Van transparant tot verduisterend Geschikt voor vochtige ruimtes Altijd op maat gemaakt Gratis inmeet service

PerfectFit®
Een zeer functioneel model is het PerfectFit® model. Deze is gemonteerd in het raamwerk. Dus ook deze kan zonder gaten boren gemonteerd worden in het kozijn. Het frame is afneembaar, wat het wassen van de ramen heel gemakkelijk maakt.

Bedieningsmogelijkheden
Het rolgordijn kan bediend worden zoals u dat wil, van een kettingbediening, de LiteRise® bediening (handbediening aan de onderlat) of met een gemotoriseerde bediening. Hierin is keuze uit een bedrade motor, een accu of een batterijmotor. Deze kunnen ontzettend mooi gekoppeld worden aan uw Smart Hub systeem.

Inmeten
Voor het mooiste resultaat laat u uw rolgordijn inmeten en monteren door Haarco. Zo kunt u er altijd van op aan dat het product precies op maat is, en ook zorgt vakkundige montage voor een langere levensduur van uw producten.