geen afbeelding beschikbaar
Duette® Plisse
Verticale jaloezieën

Rolgordijnen

Een ongekende klassieker met zeer veel mogelijkheden en kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raam , in elke ruimte !

Rolgordijnen Functioneel en decoratief

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn oorspronkelijk functionele zonweringen , vooral toegepast als zonwering en het verduisteren van slaapkamers , woonkamers en kantoren. De huidige collecties rolgordijnen zijn niet alleen functioneel maar ook decoratief. De mogelijkheden zijn eindeloos , combineer met stoffen en onderlatten of  een stijlvolle cassette en creëer je eigen rolgordijn.

 

Stel zelf je rolgordijn samen

De rolgordijn collectie is opgebouwd uit verschillende groepen stoffen , transparant , licht doorlatend en geheel verduisterend ( al dan niet geleverd in een aluminium frame ). Als de stof keuze is gemaakt kun je verder gaan met het rolgordijn in je eigen stijl, de onderlat kan een geheel eigen look geven aan je gordijn. Kies uit rvs, aluminium of de gangbare ral kleuren 9010 , 9001 en 9016. Wil je het rolgordijn voorzien van een mooie strakke cassette dan is deze leverbaar in dezelfde kleur als de onderlat.

 

De bediening van je rolgordijn

Jouw rolgordijn bedien je zoals jij dat wil , vanuit je luie stoel met een afstandsbediening , standaard met een stijlvolle metalen ketting of kinderlijk eenvoudig met je i-pad. De huidige generaties elektrische rolgordijnen worden voorzien van een buismotor met lithium-ion-accu. Deze accu staat voor een lange levensduur en aansluiten kan zonder kabels of snoeren.

 

Tip : laat je rolgordijn in meten en monteren door Haarco , een vakkundige montage zorgt voor een langere levensduur van uw producten.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat