geen afbeelding beschikbaar
Rolgordijnen
Vouwgordijnen

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën combineren sfeer en functionaliteit perfect. In gesloten toestand krijgt u optimale privacy , in open toestand heeft u een prachtige lichtfiltering. Kies voor lamellen van aluminium , kunststof of textiel voor thuis of op kantoor.

Verticale jaloezieën Sfeer en Functionaliteit

Aluminium

Deze lamel is trendy en past goed in een strakke inrichting. De lamellen zijn verkrijgbaar in de breedtes 50,70 en 89 mm. Ze zijn erg makkelijk te reinigen en hebben als voordeel dat ze vlam vertragend en kleur 'echt' zijn. Met andere woorden; ze verkleuren niet.

 

Kunststof

Wist u dat; een kunststof lamel uitermate geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie? Ze zijn te verkrijgen met een anti bacteriële bescherming waardoor 99% van de bacteriën word geëlimineerd. Daarnaast zijn ze vlam vertragend en makkelijk te reinigen. Ook zijn ze geschikt voor vochtige ruimtes; zoals de badkamer en keuken.

 

Textiel

Textiel lamellen passen in ieder interieur. Ze zijn te verkrijgen in mooie naturel tinten, maar uiteraard ook in een scala aan kleuren. De lamellen kunnen worden uitgerust met decoratieve houten of aluminium baleinen.

 

Tip: Heeft u een raam met afwijkende vormen; zoals erkers, schuine ramen of hoekramen. Kies dan voor verticale jaloezieën.

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat