Haarco Raalte

Verticale jaloezieën Functionele raambekleding ook voor afwijkende raamvormen

Verticale jaloezieën combineren sfeer en functionaliteit perfect. In de gesloten toestand krijgt u optimale privacy, en in de open toestand heeft u een prachtige lichtfiltering. Sfeer in huis word door een groot deel bepaald door lichtinval. De lamellen zijn verkrijgbaar in aluminium, kunststof of textiel. Deze jaloezieën (ook wel lamellen genoemd) zijn ideaal voor thuis, maar zeker voor kantoren zijn ze geschikt.

Verticale jaloezieën Combineer sfeer en functionaliteit

Aluminium
Een lamel gemaakt van aluminium is erg trendy en past super goed in een strakke inrichting. Wat ook fijn is om te weten dat de lamellen erg makkelijk te reinigen zijn en vlam vertragend.  Ook kunnen deze goed in vochtige ruimtes als badkamers gebruikt worden.

Kunststof
Een kunststof lamel is uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Ze zijn te verkrijgen met een anti bacteriële bescherming waardoor 99% van de bacteriën worden geëlimineerd. Snel schoon te maken, ook brandvertragend en vochtbestendig.

Textiel
Textiel lamellen zijn toepasbaar in ieder interieur. Verkrijgbaar in mooie naturel tinten, maar uiteraard ook in een scala aan andere meer opvallende kleuren. Ook zijn ze er in verschillende transparanties. In de collectie zitten brandvertragende stoffen, gemetalliseerde en vuil werende stoffen. De lamellen kunnen worden uitgerust met een decoratieve houten of aluminium baleinen. Ook voor ramen met afwijkende vormen is gedacht! Erkers, schuine ramen of hoekramen zijn geen probleem met deze prachtige raamdecoratie.

Voordelen Verticale jaloezieën

Maakt optisch een ruimte langer Verschillende materialen en kleuren Geschikt voor de badkamer Toepasbaar in kantoren Ook verkrijgbaar voor afwijkende ramen

Bedieningsmogelijkheden

De standaard bediening is met een ketting voor het tuimelen, en een trekkoord voor het sluiten en openen van de jaloezieën.
Er kan ook gekozen worden voor een monocommando bediening. Hierbij gaat het tuimelen van de lamellen als het openen en sluiten door middel van 1 ketting.
Voor ramen die te hoog zitten voor een handbediening kan er gekozen worden voor een trekstang die maximaal 150cm lang is, of met een elektrische bediening met een motor.