Haarco Raalte

Appartement Bruggehoofd 1

In deze prachtige en originele woning aan het Bruggehoofd in Raalte mochten wij de bewoners voorzien van de nodige stoffering.
Het blijft altijd lastig om van kleine stalen of plaatjes de juiste artikelen te vinden, helemaal als de woning nog niet af is en je al wel alles uit moet zoeken. Echter hadden deze bewoners heel goed voor ogen hoe ze de woning graag zouden zien. Ze hebben gekozen voor een prachtige tegel van 1x1m in de kleur 10013 Grey van Therdex. Met deze tegel is er echt een gave industriële look gecreëerd die ontzettend mooi aansluit bij de grijze keuken met zwarte details. Ook zijn er door ons zwarte plinten geplaatst die het geheel helemaal af maakt.

Doordat de woning beschikt over kunststofkozijnen, kan het soms een uitdaging zijn de juiste raamdecoratie te vinden. Wij hebben hiervoor een onwijs mooi systeem van Keje geplaatst. Hierbij zit de raamdecoratie, in dit geval Duette’s, in een frame geplaatst. Op het kozijn worden magneetbanden geplakt waardoor het aluminium frame hieraan blijft zitten. De ramen kunnen gewoon geopend worden, en de duette’s blijven er prachtig voor zitten. Hier is ook gekozen voor de Top Down functie, waarbij de inkijk beperkt kán worden maar het daglicht behouden.

Voor het mooie grote schuine raam in de woonkamer kwamen we wel voor enig speurwerk te staan. De bewoners wilden hier graag een inbetween voor, maar niet tot helemaal in de nok. Als dit wel het geval was geweest hadden we de rail aan het plafond kunnen bevestigen. Nu was de wens de inbetween tot het middenstuk te hangen, zodat de prachtige raampartij te zien bleef. Door middel van de rail aan de wanden te bevestigen en in het middenstuk te lijmen was het toch mogelijk. De rail was namelijk te lang om zonder middenstuk bevestigd te worden, en in de kunststof kozijnen kan niet geboord of geschroefd worden.

Voor productinformatie van dit project kunt u kijken op onze Pvc vloeren pagina.

← Terug naar projecten