Haarco Raalte

B&B het Spijkerhuys Een bijzondere boerderij in Luttenberg

In een recent project van het Spijkerhuys zijn prachtige houten jaloezieën van 70mm van onze topdealer Sunway geïnstalleerd. Deze jaloezieën voegen niet alleen een vleugje elegantie toe aan de ruimte, maar bieden ook praktische voordelen zoals lichtregulering en privacy. Met een breedte van 70mm creëren ze een eigentijdse uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen.

Daarnaast is er gekozen voor een traploper van Jabo, wat een warm en natuurlijk element toevoegt aan de trap. De keuze voor zwarte metalen traproedes zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd dienen als functionele ondersteuning en bescherming van het tapijt.

De kamers zijn verder verfraaid met een betonlook vinyl van Interfloor, waardoor er een trendy sfeer wordt gecreëerd. Dit type vinyl biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar is ook praktisch in onderhoud en duurzaamheid, waardoor deze perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, hotelkamers, vergaderruimtes en keukens.

Het Spijkerhuys staat bekend om zijn oog voor detail en streven naar perfectie bij het afwerken van de kamers. Elk element, van de vloer tot aan raamdecoratie, wordt met zorg uitgekozen en geïnstalleerd door ons, om een verfijnd eindresultaat te bereiken dat voldoet aan de wensen en verwachtingen van de klant én alle toekomstige bezoekers!

 

Voor productinformatie van dit project kunt u kijken op onze Horizontale jaloezieën pagina.

← Terug naar projecten