Haarco Raalte

Beekman Elektro in Raalte Nieuwbouw pand aan de Heesweg

Voor het prachtige familiebedrijf Beekman Elektro kregen wij de vraag om hun nieuw te bouwen pand te voorzien van stoffering. De totaalinstallateur groeide in de Stationsstraat uit hun jasje en zijn inmiddels verhuisd naar de Heesweg 46 in Raalte.

De spreekkamers hebben prachtig tapijt van Desso gekregen. Dit verbetert de akoestiek en dat is erg fijn als er bijv. gebeld en/of vergaderd moet worden. Ook ligt van dezelfde tapijt een karpet op maat bij oa de entree; Desso & Ex in een blauwe tint. Het tapijt en het karpet hebben een mooie mix van verschillende kleurgroepen en verschillende dessins als een beton look, patchwork patroon en een grafische print

Er liggen grijze tapijttegels van Interface in de kantoren, hier is gekozen voor een mooi dessin om sfeer en diepte in de ruimtes aan te brengen. De tapijttegels sluiten prachtig aan bij de PVC in tegelformaat. Hier is gekozen voor PVC van Tarkett: Patina Concrete in Medium Grey.
Op de begane grond en de gang boven is gekozen voor een PVC in een lange plank met houtlook, de Nomad Oak in kleur Oat, ook van Tarkett.

Het eindresultaat mag er wezen!

Voor productinformatie van dit project kunt u kijken op onze Vloerbedekking pagina.

← Terug naar projecten