Haarco Raalte

Het huis van werk midden in het centrum van Raalte

Voor de 2e locatie van Uitzendbureau Salland werden wij gevraagd de stoffering te verzorgen.  Deze locatie ligt op een prachtige plek midden in het centrum van Raalte en is erg leuk ingedeeld met verschillende vides, trappenhuizen en raampartijen.

Om een huiselijke sfeer te creëren is er gekozen om in de ruimte boven bij de keuken en zitruimtes een visgraat dryback PVC vloer van 2,5mm te leggen. Staat heel erg gaaf met de zwarte moderne keuken en de oud roze velvet stoeltjes! Op het kleine trapje is gekozen voor dezelfde PVC met een zwarte bies. Ook in de rest van de kantoren is gebruik gemaakt van deze PVC, hier ligt overal de Rustiek 15042 van Therdex, maar dan recht gelegd. Om wel wat onderscheid te maken in de kantoorruimtes (en om de ruimte een stuk minder gehorig te maken) liggen er ook delen tapijt.
Zo ziet de ruimte er nog speelser uit en krijgen ze door de vloer ook allemaal een duidelijke eigen functie.  Om de ruimtes mooi af te werken zijn er zwarte strakke plinten van 8cm hoog geplaatst.

Het tapijt wat op de begane grond ligt is Sirius kleur 590 van Interfloor. Deze ligt ook in de trappenhuizen en de gehele kelder.

De kelder is een grote ruimte zonder ramen, en 1 grote open trap. Hierdoor is het ontzettend gehorig en dat is natuurlijk erg onprettig om in te werken, telefoneren en gesprekken te voeren. Om dit probleem te verhelpen hebben we 2 wanden helemaal bekleed met de aku panelen van Woodupp in de kleur Natural Oak.

Voor productinformatie van dit project kunt u kijken op onze Pvc vloeren pagina.

← Terug naar projecten