Haarco Raalte

Jaren 20 woning Prachtige visgraat PVC van Ambiant

Deze prachtige transformatie van deze jaren 20 woning, waarbij we zorgvuldig hebben gekozen voor een visgraat PVC vloer uit de Ambiant serie; Spigato Beige. De keuze van deze vloerstijl is niet alleen omdat deze zo mooi oogt, maar biedt ook een scala aan praktische voordelen die deze leefruimtes verrijken.

Het tijdloze karakter van de jaren 20 architectuur wordt naadloos geaccentueerd door het elegante visgraat patroon van de PVC vloer. Deze vloer tilt de sfeer van de ruimte naar een hoger niveau, terwijl het tegelijkertijd de authentieke charme van de woning behoudt. De warme, natuurlijke tinten van het beige en bruin creëren een prachtige cosy sfeer.

Om een duurzame en hoogwaardige installatie te garanderen, hebben we gekozen voor een Jumpax ondervloer systeem. Dit zorgt niet alleen voor een perfect vlak oppervlak, maar biedt ook uitstekende geluids- en warmte- isolatie, wat bijdraagt aan duurzaamheid en comfort in deze woning.

Wij nodigen u van harte uit om deze prachtige vloer in onze showroom te komen bewonderen. Ontdek zelf de elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit van onze PVC vloeren, en laat u inspireren door de honderden designs en mogelijkheden die onze collectie te bieden heeft. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfectie vloer die past bij uw stijl, behoeften en portemonnee!

Voor productinformatie van dit project kunt u kijken op onze Pvc vloeren pagina.

← Terug naar projecten