Haarco Raalte

De Veldkamp in Haarle Stichting dorpshuis Haarle

De Veldkamp in Haarle is een multifunctioneel en modern gebouw. Onlangs onderging het een grondige renovatie en uitbreiding, waardoor het nu een prachtige eigentijdse uitstraling heeft.

Een van de meest opvallende verbeteringen zijn de vloeren, die zorgvuldig zijn gekozen en geïnstalleerd door ons, om zowel uitstraling als functioneel perfect aansluiten bij de vernieuwde ruimtes. De vloeren zijn allemaal voorzien van hoogwaardige PVC in zowel hout- als betonlook. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle en eigentijdse uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor de Veldkamp een plek is waar mensen graag samenkomen en genieten!

Naast de vloeren (Vivafloors 6820 en Mflro Fonteijn) hebben we ook de trap naar het podium getransformeerd met dezelfde PVC, waardoor er een naadloze en harmonieuze overgang van de ene naar de andere ruimte wordt gecreëerd. Om het plaatje compleet te maken, hebben we ook hoogwaardige raamdecoratie van Sunway aangebracht. Deze toevoeging biedt niet alleen privacy en controle over het natuurlijke licht, maar voegt ook sfeer en uitstraling toe.

Voor productinformatie van dit project kunt u kijken op onze Pvc vloeren pagina.

← Terug naar projecten