Haarco Raalte

Rosec Security Raalte Vernieuwing van het nieuwe hoofdkantoor

Bij de inrichting van het nieuwe pand voor Rosec Security hadden wij het genoegen om de stoffering te verzorgen. Met ook op perfectie en functionaliteit, heeft Else een gedetailleerd 3D-advies uitgewerkt in SketchUp. Na goedkeuring van de klant werd dit advies omgezet in werkelijkheid door onze bekwame vakmensen, die alles tot in de puntjes hebben geïnstalleerd.

Een van de opvallende kenmerken van het pand is de 2mm dikke PVC van Ambiant, gekozen in de smaakvolle kleur Pietro Gerookt. Deze keuze draagt bij aan de moderne uitstraling van de ruimtes, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk is. Het tapijt in de kantoren, Grafico in kleur 715 van Interfloor, voegt een element van comfort en warmte toe, waardoor een uitnodigende en professionele sfeer ontstaat. Ook is de akoestiek in deze kantoren flink verbeterd, mede dankzij het tapijt, de akoestiesche wandpanelen van Woodupp en de raambekleding.

De raambekleding, uitgevoerd in de vorm van Duettes is geselecteerd om zowel functionaliteit als stijl te bieden. Met een innovatief top-down/bottom-up bedieningssysteem bieden de duette’s niet alleen veel controle over lichtinval en privacy, maar dragen ook zeker bij aan de sfeer én akoestiek van de ruimte/ De keuze voor volledig zwart in lijn met het logo van Rosec Security geeft een professioneel effect.

Als finishing touch zijn de gouden inbetweens van Holland haag, genaamd Ibiza in kleur Gold, toegevoegd aan de ruimte. Deze subtiele, maar toch luxueze toevoeging zorgt voor een vleugje elegantie, en past perfect bij de overige elementen van het interieur én het logo!

Voor productinformatie van dit project kunt u kijken op onze Pvc vloeren pagina.

← Terug naar projecten