Haarco Raalte

Duette® Shades Op zoek naar isolerende en geluiddempende raamdecoratie?

Duette® Shades bestaat uit 2 lagen stof die een gesloten honinggraatstructuur vormen. Daardoor hebben ze een erg hoge isolatiewaarde. In de zomer een koele kamer, en in de winter houd u de warmte lekker binnen. Ook zijn ze geluiddempend zodat de akoestiek in uw woning verbeterd. Door de verschillende modellen kan de Duette ® Shade helemaal naar uw smaak worden gemaakt. Ook zijn er verschillende bedieningssystemen mogelijk, zelfs met een elektrische aandrijving.

Duette® Shades Hoogwaardig en decoratief

De stof van Duette® kenmerkt zich door plooien die in een zig zag zijn gevouwen en gestreken. Dit maakt het gordijn tot een strak en elegant raamdecoratie product dat de ruimte sfeervol tot leven laat komen. Met dit product kan u spelen met licht, vormen en kleuren.

Verschillende modellen
Er zijn verschillende modellen met plissé doek verkrijgbaar. Voor ieder raam is het mogelijk er een te plaatsen; rechthoekige ramen, draaikiep ramen en zelfs dakramen!
We hebben hier keuze uit verschillende modellen, de ingespannen modellen; deze zijn uitermate geschikt voor draai kiep ramen, dakramen, serre’s, licht koepels, rechte ramen en deuren. Ook kan er gekozen worden voor het vrijhangende model, ideaal voor rechte ramen en deuren. De plooi breedtes zijn er in 25mm, 32mm en 64mm. Ook zijn er veel transparantiegraden; transparant, semi-transparant, ondoorzichtig en verduisterend.

Voordelen Duette Shades

Veel verschillende kleuren Van transparant tot verduisterend Geschikt voor gemotoriseerde bediening Ook als top-down model Ook voor kunststofkozijnen

Top Down
Model top down wil eigenlijk zeggen dat deze van onder tot boven geopend kan worden. Zo kan er erg mooi ingespeeld worden op natuurlijk daglicht. Deze kunnen open aan de bovenkant, zodat er wel dag of zonlicht naar binnen kan, maar halverwege kan deze dicht, zodat inkijk geminimaliseerd word. Ook kunnen deze helemaal gesloten worden voor het verduisteren van een ruimte of als zonwering te gebruiken.

LiteRise® en LightBlock®
LiteRise is voorzien van een metalen handgreep waardoor er geen bedieningskoorden zichtbaar zijn, hierdoor is dit model ook erg kindvriendelijk. LightBlock biedt u, zoals de naam al zegt, een optimaal verduisteringsgordijn.

Framefit
Bij kunststof of aluminium kozijnen is het gebruik van schroeven niet mogelijk, en ook niet wenselijk. Met de speciale Framefit is boren niet nodig. Hierbij word er een magneetstrip op het kozijn geplakt, aan de binnenkant van de Framefit zit ook een magneetstrip. In de Framefit zit uw raamdecoratieproduct. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw Duette® product uit uw kozijn halen voor bijvoorbeeld het glazenwassen. Ook bij een draaikiep raam kan de raamdecoratie dus gewoon blijven zitten als het raam geopend is. Deze blijft door de magneetstrip goed op zijn plaats zitten.

Bedieningssysteem
Naast de koord en ketting en LiteRise® bediening kan ook dit product gemotoriseerd worden bediend. Hierbij heeft u keuze uit een 24V motor of een motor op batterijen. U kunt ook uw producten koppelen aan een Smart Hub zoals TaHoma of Homey. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld raamdecoratie die hoog hangt en niet met de hand bedienbaar is.

Reinigen van de Duette® Shades
De manier om uw gordijn te reinigen hangt af van het type doek dat u heeft gekozen. De meeste stoffen hebben genoeg aan af en toe afstoffen met een schone plumeau of en zachte schone borstel. Als er echt vlekken opzitten kan er met een lauwwarme schone vochtige doek zachtjes overheen gegaan worden. Hang deze echter weer vochtig terug en laat hem in opgetrokken toestand drogen om de plooien er mooi in te houden.