Haarco Raalte

Woodwave blinds Unieke en warme uitstraling van natuurlijke materialen

Exclusief en bijzonder zijn de houten woodweave blinds van Sunway. Geweven hout, ook wel blinds genoemd, zijn zeer decoratief en hebben en warme uitstraling. Ze zijn tijdloos en passen in veel interieurstijlen, landelijk maar ook bij een industriële inrichting komen ze goed tot hun recht.

Houten woodwave blinds Natuurlijk en warm

Geweven vouwgordijnen en rolgordijnen zijn leverbaar in heel veel kleuren en weefstructuren. U kunt kiezen uit diverse kleuren van hout en bamboo, en dit matchend maken met mooie decoratieve afwerkbanden, of juist een contrasterende kleur. Zo kan deze geheel naar uw smaak worden gemaakt, en mooi passend in uw interieur.

Voordelen Houten woodwave blinds

Natuurlijke materialen Geeft meteen sfeer Verschillende (pastel) tinten Nieuwe trend! In onze showroom te bekijken

Roll up blind
Dit model rolt op als een rolgordijn, zoals de naam al zegt. Maar wat deze zo speciaal maakt, is dat deze aan de onderzijde oprolt, in plaats van aan de bovenzijde. Om de traditionele Roll up blind lopen koorden waarmee uw rolgordijn van beneden naar boven wordt opgerold. Met de rem kunt u de rolgordijn op elk gewenste hoogte stopzetten. Als deze helemaal is neergelaten is hij geheel vlak voor uw raam hangend.

Roman blind
Deze serie werkt als een vouwgordijn en word door middel van bedieningskoorden aan de achterzijde per segment opgetrokken. Met de koordrem, deze is kindvriendelijk, aan de voorzijde kan de Roman blind op elke gewenste hoogte worden vastgezet en deze is ook helemaal vlak als deze is neergelaten.
Deze zijn geverfd of in gebeitste houttinten te verkrijgen en in bijna 100 trend kleuren. En uiteraard zijn beide series gemaakt van hout met het FCS® keurmerk.