geen afbeelding beschikbaar
Horren
Houten jaloezieen

Woodwave blinds

Exclusief en bijzonder zijn de houten woodwave blinds. Geweven hout ( blinds ) zijn zeer decoratief en hebben een warme uitstraling. Woodweave blinds zijn tijdsloos en passen in vele interieurstijlen. Woodweave blinds zijn leverbaar in de roll-up variant en de vouwgordijn variant. De kleuren van woodweave blinds zijn voornamelijk pasteltinten met een natuurlijke uitstraling.

Haarco Raalte, specialist in exclusieve en bijzondere houten woodwave blinds

Woodwave blinds Natuurlijk en warm

Woodwave blinds geven een natuurlijke warme uitstraling
Woodwave rolgordijnen en vouwgordijnen zijn bijzonder decoratief te noemen. Geweven vouwgordijnen en rolgordijnen zijn dan ook leverbaar in heel veel kleuren en weefstructuren. Daardoor een grote verscheidenheid aan samenstelling van de hout en bamboe materialen in combinatie met mooie decoratieve matchende of contrasterende afwerkbanden. U kunt kiezen uit diverse kleur afwerkbanden en trekkoorden voor uw woodwave gordijnen. Uw houten of bamboe rieten vouwgordijn of rolgordijn zal daarom geheel naar uw smaak worden opgebouwd.

 

De Roll-up blind
Dit model rolt op als een rolgordijn. Om de traditionele Roll-up blind lopen koorden waarmee uw rolgordijn van beneden naar boven wordt opgerold. Met de rem kunt u de Roll-up blind op elke hoogte stopzetten. In neergelaten toestand is de Roll-up blind geheel vlak voor uw raam hangend.

 

De Roman blind
Dit model vouwt zich in delen zoals een vouwgordijn. De Roman blind wordt door middel van bedieningskoorden aan de achterzijde per segment opgetrokken. Met de koordrem aan de voorzijde kan de Roman blind op elke gewenste hoogte worden vastgezet.

 

De woodwave blind is in bijna 100 trendy kleuren leverbaar en mooi te combineren met houten jaloezieën met een stoere modern landelijke uitstraling. Aan de achterzijde kunnen de blinds gevoerd worden, bijvoorbeeld in de slaapkamer om zo geheel verduisterend te kunnen slapen.

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat