geen afbeelding beschikbaar

Karpetten

Een vloerkleed geeft de finishing-touch aan je woonkamer en brengt net dat extra beetje sfeer. Kies voor een rond of juist een rechthoekig kleed, of kies voor een speciale vorm. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, met merken als B & C , van Besouw, Ctr of Bonaparte vind je vast en zeker jouw favoriete vloerkleed.

Vloerkleden of karpetten kunnen bij Haarco Raalte in iedere gewenste maat geleverd worden

Vloerkleed of Karpet Op maat gemaakt voor uw thuis

Een vloerkleed of karpet in u interieur zorgt voor de nodige warmte en sfeer. Een vloer kleed is er in vele stijlen en materialen zoals wol , katoen, polyamide , zijde of kokos. Met een karpet verbind je jou meubels zodat de zithoek een eenheid wordt.

 

Afwerkingen
Vloerkleden kunnen we op diverse manieren voor u laten afwerken , festonneren , blind banderen , banderen met een zicht band van 3 , 5 of 8 cm of een volume karpet. Welke afwerking voor u het meest geschikt is hangt af van het gekozen type tapijt en de toepassing. Wij leveren alle kleden met een antislip ondertapijt zodat het kleed netjes blijft liggen.

 

Maatvoeringen
Vloerkleden kunnen in de meeste gevallen in iedere gewenste maat geleverd worden ( uitzonderingen daargelaten ). Twijfelt u over de maat van uw kleed dan komen we graag ter plekke bij u om samen de juiste afmeting te bepalen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat