geen afbeelding beschikbaar

Tapijt

Het creëren van een comfortabele en behaaglijke plek in huis met warme en zachte materialen, dat is toch wat iedereen wil. Tapijt geeft een kamer een rijke, behaaglijke, warme uitstraling. Tapijt is niet alleen zacht, mooi en kleurrijk maar biedt ook warmte, comfort en heeft een geluiddempende werking.
Lekker op de grond liggen voor de open haard? Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond spelen? Met tapijt op de vloer is dit allemaal erg comfortabel.

Haarco Raalte heeft een uitgebreide collectie tapijt van Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor en Ambiant

Tapijt voor een warme uitstraling

Tapijt is een mooie vloerbedekking om je huis een "warme" uitstraling te geven. Het is er in vele soorten , kleuren en materialen. U zult u misschien afvragen wat voor u de beste keuze is. Wol of synthetisch? Trendy of klassiek? Hoogpolig of bouclétapijt? Tegels of kamerbreed? Er is volop keuze in de uitgebreide collectie tapijt waarin enkele grote namen zoals Parade, Bonaparte, Desso, van Besouw en Ambiant, hun tapijt in onze showroom  presenteren. Of het nu gaat om een trap, slaapkamer, hal of overloop, onze stoffeerders  maken van elk vertrek weer een plaatje.

 

Natuurlijke materialen
Tapijt wordt veelal gemaakt van materialen als polyester maar er is ook tapijt leverbaar van natuurlijk materialen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld tredfort tapijt gemaakt van wol en geitenhaar. Wij zijn tevens dealer van het mooie merk van Besouw. Van Besouw levert tapijt gemaakt van katoen , in de mooiste kleuren en designs. Jabo tapijtis een collectie gemaakt van kosos. Kokostapijt is sterk en heeft een natuurlijk uitstraling. Al deze prachtige tapijten zijn te vinden in onze showroom.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat