geen afbeelding beschikbaar

Behang

Wij bieden een grote collectie fotobehang en behang. Naast de standaard collectie fotobehang kunnen we ook een fotowand van je eigen foto’s maken.  Daarnaast bieden we een ruime keuze in behang en muurdecoratie voor kinderkamers. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden uit onze behang collecties!

Behang Afgestemd op jouw smaak

Dessin behang
Behang waar jij je eigen stijl in terug kan laten komen! Het assortiment is erg uitgebreid. Er zit dus altijd iets bij naar jouw smaak. Je kunt kiezen voor prints zoals sloophout en dieren. Zo creëer je een natuurlijk uitstraling. Ben je een heel uitgesproken en vrolijk persoon? Dan zijn kleurrijke, grafische prints of strepen misschien wel iets voor jou. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de bekende bloemenpatronen.

 

Uni behang
Bij het aanbrengen van uni behang moet je nadenken over het ruimtelijke effect op de kamer. Lichte kleuren laten ruimtes groter lijken terwijl donkere kleuren de kamer kleiner en knusser maken. Heb je een grote ruimte in je huis die je wat gezelliger wilt maken? Kies dan vooral  warme, donkere kleuren uit. Rood, oranje en geel maken kamers behaaglijker. Groen en blauw zijn juist koele kleuren die een ruimte rustiger en opgeruimder laten lijken.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanen ontvang uw advies op maat