Haarco Raalte

WoodUpp

Steeds vaker krijgen wij van klanten te horen dat ze last hebben van een gehorige ruimte in hun huis. Doordat nieuwbouwhuizen vaak steeds hogere plafonds hebben en grotere ruimtes is dit een veel voorkomend probleem

Een gehorige hal, slaapkamer of eetkamer? Met de akoestische panelen van WoodUpp is dit eenvoudig en snel op te lossen. Door met lijm of schroeven de panelen te bevestigen aan de muur of plafond zult u snel merken hoeveel beter de akoestiek in uw ruimte is. Ook erg mooi om te gebruiken als bijvoorbeeld achterwand van uw bed!

Woodupp Akoestische wandpanelen

U heeft ze wellicht al eens voorbij zien komen, de razend populaire akoestische wandpanelen met de herkenbare houten lamellen.
Problemen met slechte akoestiek zijn soms een groot probleem in uw woning. Denk hierbij aan een grote hal met een vide, een grote woonkeuken met een natuurstenen keukenblad of vloer, of een kantoorruimte met hoge plafonds waar veel mensen tegelijkertijd telefoneren of in gesprek zijn.
Door hier gebruik te maken van deze prachtige panelen creëert u een moderne uitstraling en krijgt u hierbij ook een betere akoestiek.

Het vilt is gemaakt van gerecycled plastic en absorbeert geluidsgolven en dempt daardoor dus het geluid. De kern van de lamellen bestaan uit vezelplaat en breken de geluidsgolven en dempen daardoor dus het geluid. Ook zijn de lamellen gemaakt van duurzaam hout.

Kom voor advies eens langs in onze showroom, we hebben verschillende kleurstalen staan van de panelen die we graag aan u laten zien.

Voordelen WoodUpp

Verbeterde akoestiek sfeer verhogend 11 verschillende kleuren zwart of grijs vilt al verschil bij 1 paneel

Onderhoud en montage

De panelen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een stoffer, stofzuiger met zachte borstel of een goed uitgewrongen doek.

De panelen zijn makkelijk te monteren. Met een goede cirkelzaag (voor het op maat zagen van de panelen) en een stanleymes voor het snijden van het vilt, bent u er al. De panelen kunnen gemonteerd worden met schroeven, maar ook met lijm is dit mogelijk. Zo kunt u de panelen nog hergebruiken en van de muur afhalen. Houd er wel rekening mee dat uw muur hierdoor kan beschadigen en dat er lijmresten op uw muur overblijven.